Carolina Dijkhuizen presenteert The Grand Final van Jesus Christ Superstar in Ahoy

11 april 2017, 16:18 - Redactie

TEC Entertainment maakt vandaag bekend dat Carolina Dijkhuizen The Grand Final van Jesus Christ Superstar presenteert op 5, 6 en 7 mei in de Rotterdam Ahoy.

Marc Muller, CEO van TEC Entertainment, is bijzonder blij dat Carolina de presentatie op zich zal nemen. "Carolina is meer dan alleen een fantastische musicalactrice, ze heeft ook bewezen een geweldige presentatrice te zijn. Tijdens The Grand Final is voor Carolina een essentiële rol weg gelegd en wij verheugen ons op haar aandeel in deze bijzondere laatste voorstellingen van Jesus Christ Superstar."

Carolina Dijkhuizen zag Jesus Christ Superstar voor het eerst in december in de Heineken Music Hall in Amsterdam. "Ik was gevraagd om aan de cast van Jesus Christ Superstar de Musicalworld Award voor beste internationale productie uit te reiken en was diep onder de indruk van de voorstelling. In Januari heb ik de voorstelling opnieuw gezien en ik verheug mij er ontzettend op om in mei The Grand Final van Jesus Christ Superstar te presenteren en deze bijzondere rockopera nog een aantal keer te mogen zien."

Naast Ted Neeley in de titelrol, zullen ook Yvonne Elliman en Barry Dennen te zien zijn. The Grand Final is de afsluiting van de succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar op 5, 6 en 7 mei in de Rotterdam Ahoy. Met een uitgebreide cast, die zal worden begeleid door een 32 man sterk orkest.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda