Brandweerman Sam trekt met Hannes en Phaedra op kampeeravontuur

8 november 2019, 12:46 - Redactie
Brandweerman Sam trekt met Hannes en Phaedra op kampeeravontuur

Na het succes en de uitverkochte voorstellingen van Sam redt het Circus, keert Brandweerman Sam terug naar het theater met een nieuwe voorstelling: Brandweerman Sam Live! Het Grote Kampeeravontuur. De tournee langs alle Vlaamse culturele centra start op 16 november.

Cultuurcentrum Zwanenberg in Heist-op-den-Berg bijt de spits af en aansluitend blust Sam brandjes in de Gentse Capitole, de Antwerpse Stadsschouwburg en het Hasseltse Ethias Theater. In de nieuwe show wordt de cast versterkt met het gezelschap van de Vlaamse acteur Hannes Vandersteene en actrice Phaedra Segers.

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar wanneer de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in de bergen, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Het antwoord kom je te weten in de gloednieuwe theatershow ‘Brandweerman Sam Live! Het Grote Kamperavontuur’, waar de wereldberoemde brandweerman opnieuw het gezelschap krijgt van Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert. Zij zorgen wederom voor een vlammende voorstelling, boordevol zang, dans en gewaagde reddingen.

“Als docent ben ik betrokken bij het Jeugdtheaer Ondersteboven in Sint-Niklaas en daarnaast geef ik regelmatig workshops en musicalstages. Dat doe ik ook bij de Muziekacademie van Beveren. Meespelen met Brandweerman Sam is een mooie kans die we krijgen en met beide handen grijpen. Kinderen zijn samen met hun ouders en grootouders een dankbaar publiek om voor te werken. Ik kijk er echt naar uit!” aldus Hannes Vandersteene.

Phaedra Segers: "Ik heb op mijn pad al heel wat leuke dingen mogen doen, maar meespelen in ‘Brandweerman Sam Live! Het Grote Kampeeravontuur’ is een geweldige uitdaging. Het zijn brede, feel good familievoorstellingen, want niet alleen de allerkleinsten gaan op in het verhaal, ik merk dat hun ouder gezelschap dat evenzeer doet. Het succes van Brandweerman Sam komt door zijn populariteit, maar ook omdat de theatervoorstellingen top zijn. De vorige keer was alles nagenoeg uitverkocht en was iedereen laaiend enthousiast. Dat belooft voor de nieuwe theatertournee".

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda