Bettina vervangt zwangere Sita in Belle en het Beest De Musical

25 maart 2020, 16:00 - Redactie
Bettina vervangt zwangere Sita in Belle en het Beest De Musical

Met de aankondiging van de zwangerschap van Sita Vermeulen is bij Van Hoorne Entertainment een kleine wijziging in de sprookjesmusical voor seizoen 2020-2021 bekend geworden. Bettina Holwerda zal Sita vervangen als Belle in de allernieuwste productie van Van Hoorne Entertainment: Belle en het Beest De Musical. Met deze familievoorstelling brengt het bedrijf alweer haar 13e betoverende sprookje naar de Nederlandse en Belgische theaters.

Sita maakte op 19 maart bekend op haar Instagram in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje. Na haar rol als Assepoester, Rapunzel, De Kleine Zeemeermin en Doornroosje zou ze vanaf september 2020 te zien zijn als de mooie Belle, in Belle en het Beest De Musical. Echter, staat in deze eerste speelperiode voor haar het moederschap centraal. Uiteraard keert ze later in het theaterseizoen terug om de rol van Belle weer, afwisselend met Bettina, te vertolken.

Bettina Holwerda is graag bereid om de uitdagende rol van het slimme, sprankelende meisje Belle even over te nemen. Bettina is geen vreemde in de theaterwereld van Van Hoorne Entertainment. Eerder was zij al te zien in de familiemusicals van Woezel & Pip. Toen zij vorig jaar, samen met haar man Jim Bakkum, werd gevraagd voor de presentatie voor Sint on Ice, kwamen de musicalactrice en het productiebedrijf weer met elkaar in contact.

Ook het populaire tovenaarsduo Titus & Fien keert weer terug in deze vrolijke familievoorstelling. Belle en het Beest De Musical zal te zien zijn vanaf september 2020.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda