Beauty and the Beast binnenkort op DVD

schedule12 mei 2017, 21:16 - Redactie
Beauty and the Beast binnenkort op DVD

Vanaf begin volgend maand zal in de Verenigde Staten de nieuwe versie van Beauty and the Beast uit gaan komen op DVD en Blu-ray, daarnaast zal tevens de film als digitale download beschikbaar gaan komen en op Disney Movies Anywhere.

Nu is dinsdag 6 juni de datum voor de Verenigde Staten waarop de DVD gepland staat, voor Nederland is op het moment van schrijven nog geen datum bekend. Het is echter wel zo dat er een datum is voor het Verenigd Koninkrijk en dat is maandag 17 juli, tegelijkertijd is er een datum voor Italiƫ en deze is zelfs al eerder, donderdag 29 juni. De verwachting is dan ook dat de DVD in Nederland rond dezelfde periode beschikbaar zullen gaan komen.

De DVD van Beauty and the Beast komt uiteraard met de nodige extra's waaronder 10 minuten aan deleted scenes uit de film. Ter promotie heeft Disney direct een nieuwe trailer gepubliceerd, deze kun je hieronder bekijken.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda