Barrie Stevens voor het eerst met solovoorstelling de theaters in

5 augustus 2020, 09:36 - Redactie
Barrie Stevens voor het eerst met solovoorstelling de theaters in

De 76-jarige danser, choreograaf en acteur Barrie Stevens stond nog niet eerder met een soloprogramma in het theater. Deze droom wordt komende winter werkelijkheid. In het jaar dat hij 60 jaar in het vak zit komt hij met zijn eigen voorstelling I’m an artist in december en januari naar de Nederlandse theaters. In de voorstelling vertelt, danst en zingt hij over zijn opmerkelijke levensverhaal.

In de kleinschalige soloshow zingt, danst en vertelt Barrie in een intieme setting over zijn leven. Over hoe hij als 18-jarige danser naar Nederland vertrok, waar hij al gauw een plek in de spotligths veroverde. Van Ja Zuster, Nee Zuster tot TiTa Tovenaar en van de Soundmixshow tot aan Beter Laat Dan Nooit. Ook komen zijn ervaringen over het werken aan grote producties als Grease en Footloose aan bod, zijn samenwerkingen met sterren als Cliff Richard, Engelbert Humperdink en zijn dierbare band met Charlie Chaplin. Al deze hoogtepunten komen terug in de voorstelling.

Het was niet alleen rozengeur en maneschijn. Net zo vaak was het lot Barrie minder gunstig gezind. Naast de eeuwige strijd om werk en het afbranden van zijn geliefde woning, verloor hij tot overmaat van ramp zijn grote liefde. Het heeft hem gemaakt tot wie hij nu is.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda