Audities: Woezel en Pip – Verteller / Vertelster (m/v)

9 april 2021, 14:36 - Redactie
Audities: Woezel en Pip – Verteller / Vertelster (m/v)

Voor theaterseizoen 2021-2022 is Van Hoorne Entertainment op zoek naar een jonge frisse verteller (m/v) voor de nieuwe theatershow van Woezel en Pip. Met een swingende sing a long zullen Woezel en Pip met hun zesde theatervoorstelling langs de theaters van Nederland gaan.

Van Hoorne Entertainment zoekt een verteller (m/v). Maar schrap de lieve, leuke bedtijdverhaaltjesvertelster van de oude Woezel en Pip. Dit is de nieuwe Woezel en Pip, met snel schakelen en met de focus op fun fun fun. De producent zoekt daarom ook een nieuw soort verteller / vertelster: een bom energie en enthousiasme; iemand die die het publiek opzweept, die ze kan laten meestampen, meebrullen, meelachen en ook fluisterstil kan krijgen als het spannend wordt...

Als verteller ben je de verbinder tussen de andere acteurs, die de Tovertuinvriendjes spelen, en het publiek en geef je het tempo aan. Je moet goed kunnen inspelen op wat de acteurs je geven en het publiek kunnen "lezen". Zingt iemand niet mee? Danst iemand extra uitbundig? Jij bent de eerste die het ziet en er iets mee doet. Al improviserend krijg je de hele zaal mee en houd je de vaart in het stuk.

Als kandidaat beschik je over de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Leeftijd: 18-30 jaar
  • Zang: goed
  • Spel: goed
  • Dans: voldoende

De repetities van Woezel en Pip starten begin december 2021; de tournee loopt van januari 2022 t/m juni 2022.

De auditie vindt plaats op dinsdag 20 april 2021 in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 14 april door een e-mail (inclusief foto en cv) te sturen naar audities@vanhoorne.com t.a.v. Kirsten Broere met als onderwerp aanmelding auditie Woezel en Pip.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda