Audities: Tweede auditieronde voor voorstelling Veenbrand in Emmen

29 december 2019, 13:16 - Redactie
Audities: Tweede auditieronde voor voorstelling Veenbrand in Emmen

In januari worden opnieuw audities georganiseerd voor muziektheaterspektakel Veenbrand in Emmen. Stichting Veenbrand zoekt enthousiaste en talentvolle acteurs, zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking om mee te doen aan deze bijzondere voorstelling.

Het gaat om professionele, semiprofessionele en goede amateur acteurs vanaf 16 jaar en ouder die een rol/bijrol willen vervullen in Veenbrand. Het betreft een aantal rollen in verschillende leeftijden. De repetities beginnen vanaf mei onder leiding van regisseur Jeroen Lopes Cardozo. De première vindt plaats op 26 juni 2020.

De nieuwe ronde audities staat gepland op zaterdag 18 januari 2020. Locatie auditie: Rensenpark, Hoofdstraat 18 in Emmen.

Schrijf je in door te mailen naar auditieveenbrandtheater@gmail.com. Voeg een CV toe met je relevante ervaring, persoonlijke gegevens, contactgegevens en je lengte. Daarnaast ook zeker een recente foto van jezelf apart als bijlage (.jpg of .png). Inschrijven kan tot en met 12 januari 2020. De opgelegde nummers en tekst worden met de uitnodiging bezorgd.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda