Audities: The Addams Family van StiMuLie uit Helmond

27 juli 2022, 11:56 - Redactie
Audities: The Addams Family van StiMuLie uit Helmond

Musicalvereniging StiMuLie uit Helmond organiseert audities voor de Nederlandstalige versie van the Addams Family in de vertaling van Mark van der Heijden. De voorstelling zal volgend jaar in juni worden opgevoerd. Ook als je nog geen ervaring hebt met musical, toneel of zingen, ben je welkom om auditie te doen. De stichting richt zich zowel op beginners als op mensen die de overstap naar het professionele circuit willen maken en iedereen er tussenin. Wel wordt gevraagd dat je minimaal dertien bent, ten tijde van de uitvoeringen.

Als je auditie besluit te doen dan word je verwacht op donderdagavond 15 september of zaterdag 17 of zondag 18 september op de auditielocatie. De auditielocatie op donderdag is in het Phileutonia gebouw in Helmond (Kanaaldijk Noord-West 27b). Op zaterdag en zondag zijn de audities op de Openbare Basisschool Mierlo-hout (Mahoniehoutstraat 13, Helmond). Er komt een schema, zodat je kunt zien wanneer en waar je precies aanwezig moet zijn.

De repetities voor de cast zijn op donderdagavond van 20:15 uur tot 23:00 uur, vanaf eind september. Daarnaast zijn er enkele repetities op zaterdag of zondag. Tijdens de schoolvakanties zijn er soms geen repetities. De repetities zijn ook in het Phileutonia-gebouw.

De uitvoeringen zijn vrijdag 23 juni, zaterdag 24 juni en zondag 25 juni 2023 in CC Martien van Doorne te Deurne. De technische doorloop is op woensdag 21 juni en de generale repetitie op donderdag 22 juni 2023. Net als veel stichtingen vragen wij ook een spelersbijdrage. Deze bedraagt € 200,-. Deze moet aan het begin van de repetitieperiode betaald worden. Mocht de betaling van het bedrag in één keer een probleem zijn, dan is er altijd te praten over een betalingsregeling.

Vragen? Stel ze gerust via ons mailadres: stgmusicalsinhelmond@gmail.com.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda