Audities: Shrek de Musical van Greg & Baud Productions

9 april 2018, 16:27 - Redactie
Audities: Shrek de Musical van Greg & Baud Productions

Greg & Baud Productions zoekt enthousiaste en talentvolle spelers (m/v) voor de aankomende kerstproductie: Shrek de musical! Voor deze productie worden zowel kinderen (10-15) als volwassenen (16+) gezocht.

Een verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras…

Een greep uit de castlijst:

  • Shrek: man, bariton met tenor-register
  • Fiona: vrouw, allround sopraan
  • Ezel: man, tenor met een randje soul
  • Farquaad: man, bariton
  • Draak: vrouw, mezzosopraan met soul
  • Pinokkio: man/vrouw, tenor

Daarnaast kent deze productie vele leuke bijrollen en een ensemble vol sprookjesfiguren. De auditie bestaat uit een spel-, dans- en zangronde. Blokkeer alvast dinsdagavond 22 mei, donderdagavond 24 mei, en zaterdagmiddag 26 mei in je agenda. Download het auditieformulier op: www.greg-baud.nl en schrijf je in vóór 6 mei. De spelerscontributie voor deze productie bedraagt 50 euro.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda