Jabber uit Arnhem presenteert Naar de top zonder knappe kop

schedule9 april 2018, 14:49 - Redactie
Jabber uit Arnhem presenteert Naar de top zonder knappe kop

Vanuit een gezamenlijke passie voor musical en de wens om amateurmusical een podium te bieden in Arnhem, is Jabber in december 2016 opgericht. Na maanden voorbereiding zijn in mei 2017 audities gehouden en kwamen mensen uit allerlei windstreken hun talenten tentoonstellen. Het creatief team heeft samen met een enthousiaste cast van 15 man hard gewerkt en het eindresultaat zal deze maand worden gepresenteerd.

De debuutmusical van Jabber zit vol humor, vrolijkheid en swingende muziek. Het verhaal gaat over Ferdinand; een vrolijke jongeman die zijn weg probeert te vinden in het bedrijfsleven. Zijn missie is om de carrièreladder te beklimmen, maar het liefst zonder moeite te doen. Een onmogelijke missie… of toch niet?

Op zijn eerste dag vindt Ferdinand een mysterieuze gadget die hem belooft zonder moeite naar de top van het bedrijf te gaan. Tijdens deze tocht ontrafelen er geheimen en ontpoppen collega’s zich tot vrienden en vijanden. Maak kennis met onder andere zijn geliefde, een jaloerse collega, een gestreste manager, een directeur met een geheim, een mysterieuze bedrijfsarts en gezellige secretaresses.

De weg naar de top lijkt makkelijk te gaan, totdat zijn collega’s Ferdinand in de smiezen krijgen. Lukt het Ferdinand om zijn missie te volbrengen?

De musical Naar de top zonder knappe kop is te zien in Theater de Leeuw te Arnhem op 13, 14 en 15 april.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda