Audities: Peppa Pig – Die Überraschungsparty

27 december 2019, 13:04 - Redactie
Audities: Peppa Pig – Die Überraschungsparty

De Duitse partner van Van Hoorne Entertainment, Theater auf Tour GmbH, is op zoek naar Mannelijke acteurs voor Peppa Pig - Die Überraschungsparty (Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest).

Voor de nieuwe Duitse landelijke tour van Peppa Pig Live zoekt Theater auf Tour GmbH enthousiaste mannelijke musicalacteurs met talent voor poppenspel.

Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Duitse taal: zeer goed, zonder accenten
  • Zang: goed
  • Spel: goed
  • Dans: voldoende

Enthousiasme voor improvisatie, comedy-talent, teamgeest en vindingrijkheid zijn tevens belangrijke aspecten. De Duitse tour van Peppa Pig - Die Überraschungsparty loopt van 1 februari 2020 tot en met 1 juni 2020, met ongeveer 70 shows. Daarna vervolgt de tour zich in de herfst van 2020 tot de zomer van 2021. De repetitieperiode is van 7 januari 2020 tot en met 31 januari 2020.

De auditie vindt plaats in de repetitieruimte van Theater auf Tour GmbH in Darmstadt, en is enkel op afspraak. Reiskosten worden niet gedekt. Aanmelden voor de audities kan rechtstreeks door een e-mail (inclusief foto, cv en motivatie) te sturen naar actoren@theater-auf-tour.de t.a.v. Marco Böβ.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda