Audities: Naar de top zonder knappe kop van Jabber uit Arnhem

23 maart 2017, 09:19 - Redactie
Audities: Naar de top zonder knappe kop van Jabber uit Arnhem

Jabber is een nieuwe musicalgroep in Arnhem. Met frisse gezichten in het bestuur en creatief team wil de groep graag de amateurmusical in de regio Arnhem een podium bieden. Naast repeteren voor een musical, krijgen de spelers ook workshops in drama en zang om zich te kunnen ontwikkelen.

In september starten de repetities voor de eerste musical. 'Naar de top zonder knappe kop' is een zelfgeschreven musical vol humor, vrolijkheid en swingende muziek. Het verhaal gaat over Ferdinand: een vrolijke jongeman die zijn weg probeert te vinden in het bedrijfsleven. Zijn missie is om de carrièreladder te beklimmen, maar het liefst zonder moeite te doen. Een onmogelijke missie... of toch niet?

Voor deze productie is de musicalgroep hard op zoek naar enthousiaste volwassenen van alle leeftijden. Vind jij het leuk om op het podium te staan en hou je van spel, zang of dans? Dan is Jabber de plek voor jou. Repetities vinden elke woensdagavond plaats vanaf 20.00 uur in Theater de Leeuw in Arnhem. De audities vinden plaats op zaterdag 20 mei.

Zin om mee te doen? Meld je dan aan via info@jabbertheater.nl of kijk op de website voor meer informatie: www.jabbertheater.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda