Audities: Mannelijke hoofdrolspeler voor Once On This Island gezocht

28 september 2019, 13:41 - Redactie
Audities: Mannelijke hoofdrolspeler voor Once On This Island gezocht

In 2019-2020 speelt de musicalproductiegroep volwassenen van Pier K de musical Once On This Island onder leiding van regisseur Jeroen van Delft. Voor de voorstelling wordt gezocht naar de mannelijke hoofdrol. Kun je zingen en ben je tussen de 20 en 26 jaar oud, meld je dan nu aan.

De repetities starten op 10 oktober en vinden iedere donderdagavond plaats van 19:15 tot 20:15 uur bij Pier K Hoofddorp in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein. De musicalproductiegroep is bedoeld voor volwassenen met een passie voor zingen, dansen en acteren. Het hele seizoen wordt hard gewerkt aan de voorstelling die zij aan het einde van het seizoen presenteren.

In de musical Once On This Island redt Ti Moune, een boerenmeisje, een welgestelde jongen van de overkant van het Eiland. De jongen heet Daniel en ze valt als een blok voor hem. Wat ze niet weet, is dat de oppergod die regeert over het eiland, een weddenschap heeft met een ander god. Hij vraagt zich af wat sterker is, de liefde of de dood en hij begint zich te bemoeien met Ti Moune haar leven. Ze brengt Daniel terug naar zijn eigen volk. Als ze hem later opzoekt, is ze ontzet over haar eigen lage status die ze heeft. Haar vastberadenheid en haar liefde is niet voldoende om het hart van Daniel terug te winnen en Ti Moune sterft van verdriet. De oppergod verandert haar in een boom, die zo sterk en groot is dat het de scheidingslijn breekt tussen de beide bevolkingsgroepen op het eiland.

Ben je degene die gezocht wordt? Geef je dan op voor de productie via mireille.mijnals@pier-k.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda