Audities: Mannelijke ensemblerollen voor Priscilla Queen of the Desert van InTeam

16 juni 2021, 13:51 - Redactie
Audities: Mannelijke ensemblerollen voor Priscilla Queen of the Desert van InTeam

Na de producties Rent, Blood Brothers en Kiss of the Spider Woman brengt InTeam Producties in januari 2022 de Belgische première van Priscilla, Queen of the Desert, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994.

Priscilla Queen of the Desert vertelt het verhaal van drie vrienden die besluiten met een bus vanuit Sydney naar Alice Springs te rijden, dwars door de woestijn van Australië, om daar een aantal dragqueen-optredens te geven. Voor deze reis van hun leven dopen ze de bus om tot Priscilla. De roadtrip ligt bezaaid met onverwachte uitdagingen… De musical is doorspekt met ‘80ies en ‘90ies hits zoals I Will Survive, I Love The Nightlife en Finally.

Voor een aantal mannelijke ensemblerollen organiseert inTeam een auditie op donderdag 1 juli om 10:00 uur. De auditie staat open voor professionele musicalartiesten en bestaat uit een zang- en dansauditie. Daarnaast zoekt de producent nog expliciet naar een acteur (met name danservaring noodzakelijk) met donkere huidskleur voor een ensemblerol.

Beschikbaarheid wordt gevraagd vanaf 29 november. De prremière zal plaatsvinden op 7 januari 2022 in de Arenberg Schouwburg in Antwerpen, de voorstellingen staan gepland tot en met 16 januari. Inschrijven voor 28 juni. De eerste selectie gebeurt op basis van profiel en CV. Bij selectie ontvang je een email met een uitnodiging en meer details over de auditie. Het nodige auditie materiaal bestaande uit 1 zangnummer ('Colour My World') vind je terug op de website van InTeam Producties.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda