Audities: Jongerentheater Quint zoekt dertig spelers van 12 tot 22 jaar voor Peter vóór Pan

24 februari 2017, 13:57 - Redactie
Audities: Jongerentheater Quint zoekt dertig spelers van 12 tot 22 jaar voor Peter vóór Pan

Voor de familievoorstelling Peter vóór Pan zoekt Jongerentheater Quint dertig spelers van 12 tot 22 jaar. Peter vóór Pan is een vrolijke en ontroerende familievoorstelling over kinderen die zich leren verweren tegen mooie praatjes van hebzuchtige volwassenen. De audities hiervoor (in de vorm van gratis workshops spel, zang en dans) vinden plaats in Capelle aan den IJssel op vrijdagavond 21 april.

De première vindt plaats op zaterdag 9 september in Isala Theater in Capelle aan den IJssel, en is daarna te zien in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel en in Theater Swanla in Zevenhuizen. Naast trouw publiek worden in het kader van cultuureducatie ruim 2.500 basisscholieren verwacht bij de schoolvoorstellingen.

Kijk voor de voorwaarden op jongerentheaterquint.nl waar ook de mogelijkheid staat om je in te schrijven. Indien je geïnteresseerd bent schrijf je dan in voor 31 maart.

Script en regie door Marnix Keeven, muziek en muzikale leiding door Robin van Hilten, en de choreografie en dansrepetitor is Renate de Jong.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda