Audities: Jongens tussen 8 en 11 jaar gezocht voor rol Ciske de Rat

25 januari 2016, 08:42 - Redactie
Audities: Jongens tussen 8 en 11 jaar gezocht voor rol Ciske de Rat

Volgend theaterseizoen zal Ciske de Rat terug gaan keren in de Nederlandse theaters. Voor de rol van Ciske is Stage Entertainment zodoende op zoek naar jongens die naast zang-, en acteertalent beschikken over een gezonde dosis Amsterdamse zelfverzekerdheid maar ook weten te ontroeren.

Vereisten voor de rol: Leeftijd tussen de 8 en 11 jaar, met een maximale lengte van 1,40 m. en woonachtig in de Randstad i.v.m. deelname aan de Ciske Workshops.

Audities en Workshops

De eerste audities zullen plaatsvinden op 13/14 en 21/22 februari bij Stage Entertainment op de Boelelaan 30 te Amsterdam. (Data onder voorbehoud). Na de audities gaat een selectie jongens op woensdagmiddag en zaterdag workshops volgen in zang en spel en leren ze Amsterdams praten. Na ongeveer 2 maanden volgt de finale auditie waarin wordt bepaald welke 12 kinderen de rol mogen gaan spelen in seizoen 2016 / 2017.

Na de Ciske Workshops/ School volgen de kinderen voorbereidende repetities tot aan de zomer waarbij ze in grote lijnen hun rol krijgen aangeleerd. Eind september starten de repetities met de volwassen cast.

Speelperiode

Vanaf november 2016 is de voorstelling vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Daarna maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland.

De audities voor de ensemble rollen voor meisjes en jongens zullen plaatsvinden vanaf half mei. Inschrijven hiervoor is nog niet mogelijk. De geselecteerde kinderen voor het ensemble krijgen ook voorbereidende lessen en repetities tussen mei en juni en starten in augustus met de repetities.

Overige informatie

  • Volledige beschikbaarheid in de workshop-, repetitie-, en speelperiode is een vereiste voor deelname aan Ciske de Rat. Dit betekent dat vakanties en andere hobby’s, optredens en/of sporten alleen doorgang kunnen vinden op dagen dat je niet voor de repetities of optredens nodig bent.
  • Beschikbaarheid over alle 24 speelbeurten (arbeidsdagen) in 2016/2017 heeft onze voorkeur.
  • Ouder(s)/verzorger(s) zijn bereid voor vervoer te zorgen van en naar de lessen, repetities en voorstellingen.
  • Alle genoemde data en locaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Inschrijven voor de audities kan op deze pagina.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda