Audities: Jongens gezocht voor Elisabeth in Concert

6 april 2018, 09:04 - Redactie
Audities: Jongens gezocht voor Elisabeth in Concert
Foto: Roy Beusker

Voor de Stage Entertainment Productie – Elisabeth in Concert is Tim Koldenhof Events in samenwerking met Shows & Events op zoek naar jongens in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar oud met een passie voor zingen en acteren voor de rol van Jonge Rudolf.

Houd er rekening mee dat je beschikbaar moet zijn in de periode van 8 t/m 24 juni, de data van de uitvoering. Tevens dien je beschikbaar te zijn in de weken voorafgaand voor repetities (data nader te bepalen).

Geïnteresseerden mogen een mail sturen met een duidelijke en recente portretfoto en een omschrijving van eventuele relevante ervaring sturen naar auditie@timkoldenhof.nl onder vermelding van ‘Audities Elisabeth’. Ook lengte en woonplaats vermelden.

De inschrijving dient vóór woensdag 18 april 2018 plaats te vinden. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt voor de auditieprocedure.

De geselecteerden zullen een uitnodiging ontvangen voor de auditie met auditiemateriaal, datum, tijd en locatie. Alleen aanmeldingen van jongens in de hierboven genoemde leeftijdscategorie komen in aanmerking voor de selectie.

Première
13 juni 2017
Dernière
24 juni 2018
Producent
Stage Entertainment
Meer over Elisabeth in ConcertAnder nieuws over Elisabeth in Concert
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda