Audities: Extra auditieronde voor Jesus Christ Superstar Experience

28 juni 2019, 12:24 - Redactie
Audities: Extra auditieronde voor Jesus Christ Superstar Experience

In april 2020 brengt initiatiefnemer Stichting Musical Producties Twente (SMPT) een theaterspektakel naar Twente: The Jesus Christ Superstar Musical Experience. SMPT viert daarmee haar 12,5 jarig jubileum en pakt groots en professioneel uit met deze unieke variant van de bekende musical Jesus Christ Superstar.

Gezien het aantal aanmeldingen komt er een extra auditieronde. Durf jij de uitdaging aan, ben jij die rock-chick of dude en wil je onderdeel uitmaken van deze unieke ervaring? Meld je dan snel aan voor deze auditieronde voor een hoofdrol, bijrol, ensemblerol of als danser(es) in alle stijlen of acrobatiek/gymnast.

Onder leiding van een professioneel artistiek team wil SMTP samen met de grote cast zangers, acteurs, dansers, een live orkest en acrobaten de bezoeker niet alleen laten genieten van deze prachtige musical en haar muziek maar mikt zij op een totale "experience" van het verhaal, over de laatste dagen van Jezus Christus, waarbij alles uit de kast wordt getrokken. De enorme tribune die straks aan honderden mensen plaats moet bieden, het imposante decor en de volledige ombouw van fabriekshal naar theater zijn daar slechts enkele onderdelen van.

Aanmelden voor de audities kan nog tot en met 1 juli a.s. via www.musicalproductiestwente.nl/audities.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda