Audities: De Scheepsjongens van Bontekoe van Het KLEIN Toneel

schedule11 mei 2017, 11:27 - Redactie
Audities: De Scheepsjongens van Bontekoe van Het KLEIN Toneel

Het KLEIN toneel, een productiehuis in Dordrecht staat garant voor verrassende theaterproducties. Voor komend seizoen zoekt het productiehuis spelers en ensembleleden vanaf 15 jaar met een goede zangstem voor de musical De Scheepsjongens van Bontekoe.

De repetitieperiode zal plaatsvinden van eind juni tot december (met uitzondering van de zomervakantie) waarin nauw zal worden samengewerkt met professionele theatermakers. De voorstelling zal in de periode december en januari volgend jaar een groot aantal keer voor publiek gespeeld worden.

De Scheepsjongens van Bontekoe, naar het beroemde boek van Johan Fabricius, vertelt het verhaal van Hajo en zijn vrienden die met schipper Bontekoe naar de Oost varen. Een avontuurlijke voorstelling die gaat over ware vriendschap. Het KLEIN Toneel speelt dit oer-Hollandse verhaal als wintermusical voor de hele familie.

Voor De Scheepsjongens van Bontekoe zullen openbare audities gehouden worden waar iedereen van 15 jaar of ouder zich voor kan aanmelden. Aan de geselecteerde spelers wordt een spelersbijdrage gevraagd. De audities vinden plaats op maandagavond 29 mei of dinsdagavond 30 mei bij Het KLEIN Toneel in Dordrecht.

Inschrijven en meer informatie via de website: www.hetkleintoneel.nl.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda