Audities: Nieuwe Nederlandse musical Ik Wil Gelukkig Zijn

5 juni 2024, 14:01 - Redactie
Audities: Nieuwe Nederlandse musical Ik Wil Gelukkig Zijn

Voor een nieuwe Nederlandse musical over het leven van Fien de la Mar zoekt NDM Theaterproducties diverse acteurs voor ensembleposities met kans op een hoofdrol. Deze musical zal in de zomer van 2025 in première gaan.

Gezocht worden:

M/V/X van elke etnische en culturele achtergrond. Professionele dans-, theater- en/of musicalopleiding is een pre, maar geen vereiste. Sterke acteurs met een goede zangstem en de vaardigheid om meerstemmig te zingen. Acteurs tussen de 18 – 60 jaar die de Nederlandse taal goed beheersen. Acteurs met beschikbaarheid binnen geselecteerde data (periode juni, juli en augustus 2025).

Geboden:

Een divers, enthousiast, betrokken team met open communicatie en sociale veiligheid hoog in het vaandel. Marktconforme vergoeding.

Kandidaten die aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen vóór 8 juli 2024 hun CV sturen naar casting@ndm-theaterproducties.nl. Je CV dient voorzien te zijn van minimaal 1 duidelijke portretfoto zonder hoofd- of gezichtsbedekking (met uitzondering van hoofdbedekking vanuit religieuze overtuigingen).

Er worden meerdere auditierondes gepland in september 2024 in Amsterdam. De eerste ronde zal plaatsvinden op donderdag 12 of vrijdag 13 september 2024. Eventuele callback zal plaatsvinden op vrijdag 20 september 2024. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per mail met verdere informatie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda