Audities: Albert Verlinde op zoek naar Aladdin voor Aladdin de Musical

4 december 2019, 19:26 - Redactie
Audities: Albert Verlinde op zoek naar Aladdin voor Aladdin de Musical

Voor Aladdin is men op zoek naar dé gedroomde Aladdin. Volgend jaar is deze musical in het Scheveningse Circustheater te zien en degene die Aladdin gaat spelen moet een professioneel multi-talent zijn. Albert Verlinde, directeur van Stage-Entertainment, is daarom op zoek naar geschikte kandidaten.

Nu de eerste castingrondes voor Aladdin achter de rug zijn, overheerst bij de producent het gevoel dat er in Nederland nog meer acteurs rondlopen die in aanmerking komen om de rol van Aladdin te spelen. "We zijn op zoek naar een professionele alleskunner," laat Albert Verlinde weten. "Een echte allrounder. Hij moet kunnen zingen, dansen, het uithoudingsvermogen van een topsporter hebben en een geweldige uitstraling hebben. Dat zijn veel kwalificaties maar Nederland is groot en zit vol talent. Dus we hopen dat iemand zich aangesproken voelt en zich wil aanmelden bij ons. Of misschien ken je wel iemand die Aladdin op het grote podium in het Circustheater in Scheveningen kan spelen."

Maar ook zijn ze op zoek naar mannen die in het ensemble willen spelen. Zij moeten dezelfde vaardigheden als Aladdin hebben en bovendien acrobatische talenten hebben.

Wie denkt de fantastische en uitdagende rol van Aladdin (of een rol in het ensemble) kan spelen of iemand kent die hier uitermate geschikt voor is, kan zich aanmelden bij stage-entertainment.nl/casting. Audities vinden plaatsen op maandag 16 december (zangers(es) en dansers(es)) en op dinsdag 17 december (rollen). Aanmelden kan alleen als je in het bezit bent van een relevante opleiding en/of relevante werkervaring.

Aladdin wordt in 2020 de opvolger van Anastasia, de musical die op dit moment in het Circustheater te zien is.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda