Audities: Acteur gezocht voor rol van Kapitein Haak in Peter Pan de Musical

19 september 2023, 10:54 - Redactie
Audities: Acteur gezocht voor rol van Kapitein Haak in Peter Pan de Musical

In seizoen 2023-2024 herneemt Morssinkhof Terra Theaterproducties de musical Peter Pan. Deze productie ging in 2020 in première en moest daarna voortijdig sluiten wegens de pandemie.

Morssinkhof Terra Theaterproducties is een in Amsterdam gevestigde theaterproducent van familie-, jeugd- en volwassenenmusicals. De producties zijn te zien in Nederland en Vlaanderen, daarnaast zin er internationale tournees geweest in Noord-Amerika, Azie en Australie. Morssinkhof Terra Theaterproducties is bekend van Winnie de Poeh de Musical, Amélie de Musical, JungleBoek de Musical, De Kleine Zeemeermin, De Tovenaar van Oz.

Gezocht worden:

Voor deze voorstelling is de producent op zoek naar een alternate voor de rol van Kapitein Haak, met in dezelfde track de rol van Vader Darling en een deel van de Verloren Jongens. Het gaat om 15 voorstellingen, van januari 2024 tot en met april 2024. Repetities zin in de week van 23 oktober, 27 november en op 2 januari.

Om in aanmerking te komen voor deze rol dien je te voldoen aan het volgende profiel:

  • Acteur tussen de 20 en 32 jaar oud
  • Affiniteit voor poppenspel
  • Groot fysiek kunnen/durven spelen
  • Goede zangstem
  • Beschikbaar in de repetitieperiode en tijdens tour van januari 2024 tot en met april 2024

Audities zullen op vrijdag 29 september in Amsterdam plaatsvinden. Om je aan te melden, dien je zo snel mogelijk je CV en een headshot te mailen naar Margo van Olst (productieleider) via margo@morssinkhofterra.nl. Je hoort dan snel of je bent uitgenodigd voor de auditie. Voor meer informatie kun je ook mailen naar het eerder aangegeven emailadres. Na aanmelding ontvang je het auditimateriaal.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda