April Darby is Nala in live-action The Lion King

17 juli 2019, 20:22 - Redactie
April Darby is Nala in live-action The Lion King

Afgelopen maandag ging The Lion King in Pathé Tuschinski in Amsterdam in premiere. De live-action film is in de originele versie gevuld met een grote internationale sterrencast. De rol van Nala wordt door Beyoncé ingesproken en gezongen. In de Nederlandse versie heeft April Darby de rol van Nala op zich mogen nemen.

“in de voetsporen treden van Beyoncé, zijn zeer grote schoenen om te vullen. Ik voel mij vereerd dat ik de kans van Disney heb gekregen, om dit te mogen doen. Het is een grote droom die uitkomt! Naast het inspreken van de film heb ik ook de nummers “Can you feel the love tonight?” en het nieuwe nummer “Spirit” mogen inzingen. Echt té gek om deel te zijn van zo’n grote wereldprimeur!”, aldus April Darby.

In de remake speelt Beyoncé de rol van Nala, James Earl Jones vertolkt de stem van Mufasa, Donald Glover speelt de volwassen Simba, Alfre Woodard speelt Sarabi, Seth Rogen speelt Pumbaa, Billy Eichner vertolkt Timon en John Oliver speelt Zazu. De regie is in handen van Jon Favreau die eerder al The Jungle Book maakte van Disney.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda