Aladdin en Tina the Musical in komende jaren naar Nederland

17 september 2018, 19:06 - Redactie
Aladdin en Tina the Musical in komende jaren naar Nederland

De musicals Aladdin en Tina the Musical zullen ergens in de komende jaren naar Nederland komen. Dat stelde directeur Albert Verlinde van Stage Entertainment in een interview op NPO Radio 1.

Albert Verlinde was te gast bij NPO Radio 1 vanwege de première van de nieuwe versie van Mamma Mia!, aanstaande zondag in het Beatrix Theater in Utrecht.

"We hebben bij Stage Entertainment alles wel op orde. We hebben voor het Circustheater in Scheveningen een helder profiel van het soort voorstellingen dat daar staat. Nu komt eerst Anastasia, het is absoluut niet ondenkbaar dat daarna Aladdin aan de beurt komt."

Zo'n zelfde zeker gevoel heeft Albert Verlinde bij het Beatrix Theater. "Eerst Mamma Mia, en we zijn bezig met Tina Turner, die komt op een gegeven moment."

Aladdin, gebaseerd op de gelijknamige van Disney, ontpopte zich de afgelopen jaren tot een van de grote hits op Broadway. Tina Turner is een musical die Joop van den Ende ontwikkelde voor West End over het leven van de beroemde zangeres.

De voorstelling werd erg goed ontvangen, maar is vooralsnog alleen in Londen te zien. Eerder dit jaar gaf Joop van den Ende nog aan dat de musical in ieder geval eerst naar Broadway gebracht zal worden voordat de musical naar andere landen zal komen.

Bron: AD.nl

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda