Plzier Entertainment presenteert nieuwe editie Plzier & Friends – Disney Edition

23 september 2021, 14:33 - Redactie
Plzier Entertainment presenteert nieuwe editie Plzier & Friends – Disney Edition

In de theaterstudio van Plzier Entertainment te Hilversum was het afgelopen maand één grote happening. De voorbereidingen zijn daar in volle gang voor de nieuwe editie van Plzier & Friends – Disney Edition: een spetterend en vrolijk Disney concert. “Het gaat een spetterende show worden met decor, licht en prachtige (bekende) Disney kostuums. Jong en oud zal worden meegevoerd in de wondere wereld die Disney heet. Dit wil je gewoonweg niet missen!” aldus producent Nick Homan-Dijkstra.

Samen met bevriende artiesten van Plzier Entertainment zal er gaaf concert komen, dat geheel in het teken staat van Disney. De cast, bestaande uit Kai Brasdorp, Wieke Veldman, Nino den Hollander, Amber Becker, Rowan van Kanten, Mirthe Overhage, Déwy Kuiper, Linde van Melsen, Guido Dijkstra-Homan en Shanice van Buitenen, zal tijdens het concert de allergrootste Disney hits van o.a. Tarzan, Aladdin, Frozen, Lion King, Beauty and the Beast en Mary Poppins ten gehore brengen.

Zaterdag 25 september (20.00 uur) en zondag 26 september (14.00 uur) zijn de shows in Podium de Vorstin; het Poppodium van de Mediastad Hilversum.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda