Audities: Spring Awakening van MAE Stage Productions

3 augustus 2020, 17:28 - Redactie
Audities: Spring Awakening van MAE Stage Productions

In april 2021 zal MAE Stage Productions haar eerste Engelstalige musicalproductie op de planken brengen en is daarvoor op zoek naar musicaltalent vanaf 16 jaar. De productie zal geheel in het Engels (de originele versie van het stuk) opgevoerd worden en wordt begeleid door regisseursduo Marvin van der Horst en Melissa Zijsling en muzikaal leider Daan Achterberg.

Spring Awakening is een rockmusical van Sater & Sheik, gebaseerd op het aangrijpende boek Frühlings Erwachen van Frank Wedekind. Dit bijzondere verhaal speelt zich af in Duitsland aan het eind van de 19e eeuw, toen thema’s als seksualiteit, homoseksualiteit en mentale gezondheid nog een groot taboe waren. In Spring Awakening wordt een groep pubers gevolgd die (voor het eerst) in aanraking komt met seks, depressiviteit, zelfmoord en mishandeling. Onder begeleiding van hedendaagse (rock)muziek wordt hun zoektocht in beeld gebracht en ervaart het publiek hoe zij zich steeds meer onderdrukt voelen door de volwassenen in hun levens.

Voor deze productie zoekt MAE 13 sterke zangers en spelers (M/V) voor de hoofd- en bijrollen, evenals 4 personen voor een klein ensemble. De repetities voor deze productie zullen plaatsvinden op de dinsdagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur in het Torenlaantheater te Zeist. Voor meer informatie (rolbeschrijvingen, deelnamekosten, etc.) en het aanmeldformulier kun je terecht op ​maestageproductions.nl​. De audities en call-backs vinden plaats op respectievelijk dinsdag 1 september en zondag 6 september.

MAE's missie is om theater te maken dat inspireert en uitdaagt en om dit zo toegankelijk mogelijk te maken. Met musicalproducties in het Engels én Nederlands en theaterconcerten binnen verschillende thema's bieden wij een breed scala aan entertainment voor een avondje uit.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda