Audities: Amateurtheatergezelschap De Portretten zoekt nieuwe spelers

23 december 2016, 08:44 - Redactie
Audities: Amateurtheatergezelschap De Portretten zoekt nieuwe spelers

De Portretten is een geoefend amateurtheatergezelschap van 7 pittige actrices onder professionele begeleiding. De Portretten maken hun eigen producties met zelfgeschreven teksten en scenes maar bewerken ook bestaande stukken, zoals bijvoorbeeld De Meid van Herman Heijermans en 8 Femmes van Robert Thomas. Tijdens alle producties speelt muziek, zang, humor en een traan een belangrijke rol.

In de laatste productie Tango El Dorado werd tangomuziek verweven met het levensverhaal van negen vrouwen die hun leven weer oppikken na een scheiding van hun man, tot een geheel van passie, verdriet, humor en troost. De Portretten treden op sinds 1999 onder leiding van Hans Horstink en muzikaal leider Wennie Thijs.

Voor de volgende productie (voorjaar 2018) wordt er gezocht naar een aantal nieuwe Portretten (M/V) die kunnen acteren en zingen, dit in verband met het vertrek van een tweetal spelers en ambities voor de toekomst. Ook mannen zijn van harte welkom.

Het is fijn als je een goede zangstem hebt, muzikaal bent, al eerder hebt geacteerd en het leuk vindt om mee te werken aan het vormgeven en (samen) maken van de voorstelling. Ook wordt van een ieder een actieve rol verwacht bij het reilen en zeilen van De Portretten.

Leeftijd tussen 35 en 75 jaar. Repetities vinden plaats op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Amsterdam. De audities zullen plaatsvinden op 31 januari 2017 tussen 19.30 en 22.30 uur. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda