Zwols Muziektheater speelt Shrek in Odeon in Zwolle

8 maart 2023, 13:31 - Redactie
Zwols Muziektheater speelt Shrek in Odeon in Zwolle
Foto: Benno Wonink Fotografie

Op 7, 8 en 9 april speelt het Zwols Muziektheater in theater Odeon de vrolijke familiemusical Shrek waarbij de groene Oger (Jann Hogeboom) graag met rust gelaten wil worden. Tot zijn grote ergernis raakt hij verwikkeld in een absurd verhaal vol sprookjesfiguren, een prinses (Annelie Franken) een vervelende dwerg (Jeroen Nijhof) en een ezel (Gerjan Hanekamp) waar hij niet vanaf komt. Maar gaandeweg leert hij de waarde van vriendschap kennen en misschien vindt hij wel zijn grote liefde.

De muziek van Shrek is van Jeanine Tesori, het script en de liedteksten van David Lindsay-Abaire en de Nederlandstalige bewerking van Allard Blom.

De laatste weken van repeteren zijn ingegaan waarbij in extra zaterdagrepetities (met orkest) de puntjes op de i worden gezet en alles samenkomt zodat het Zwols Muziektheater er in april klaar voor is. Dit alles gebeurt onder de bezielende leiding van een professioneel artistiek team: Regisseur Timothy Kok, muzikaal leider Mip van der Heide en choreograaf Mieke Wiltink.

Het Zwols Muziektheater is een muziektheatervereniging met enthousiaste leden uit Zwolle en omstreken. Variërend in de leeftijd van 14 tot 70 jaar. Ieder jaar staat het Zwols Muziektheater een weekend in april in het theater. Eerder speelden zij al mooie musicals als Ciske, Urinetown, Chess en de drie Musketiers. De kaartverkoop voor Shrek is inmiddels in volle gang.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda