Servus Almelo presenteert eind november een Sinterklaasmusical in Theater Hof 88

16 november 2021, 11:38 - Redactie
Servus Almelo presenteert eind november een Sinterklaasmusical in Theater Hof 88

Ook dit jaar treedt Muziektheater Servus weer op met een vrolijke Sinterklaasmusical De Speelgoedfabriek. Het is een kindvriendelijk verhaal van zo’n 45 minuten met veel liedjes en leuke dansjes waar jong en oud van kunnen genieten. De voorstellingen zijn op zondag 28 november om 13.00 en 15.00 uur in de Herman Finkerszaal van Theater Hof 88 in Almelo.

In de speelgoedfabriek komen de verlanglijstjes binnen per post, maar ook steeds vaker via sociale media. Hoofdpiet en de twee technici uit de fabriek zijn hopeloos ouderwets en vinden dit maar niks. ‘TikTok? Instagram? Wat moeten we daarmee?’ Maar als alleen de verlanglijstjes per post worden behandeld, krijgen niet alle kinderen cadeautjes… Gaan ze uiteindelijk met hun tijd mee of blijven ze volhouden?

Vanaf 2007 verzorgt Muziektheater Servus uit Almelo voor personeelsverenigingen van diverse bedrijven en organisaties de Sinterklaasmusical. Vanwege de coronamaatregelen verzorgen de 14 Pieten en de Sint zgn. “Drive thru’s” voor de bedrijven uit o.a. Almelo en Hengelo. De kinderen kunnen dan buiten naar de dansjes en liedjes luisteren.

Net als in 2019 is de volledige Sinterklaasmusical dit jaar weer voor iedereen binnen in het theater te zien. Uiteraard zijn alle op dat moment geldende coronamaatregelen voor dit optreden van toepassing.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda