Zoektocht naar nieuwe Simba’s, Gretl’s en Ciske’s van start

11 april 2016, 14:28 - Redactie
Zoektocht naar nieuwe Simba’s, Gretl’s en Ciske’s van start

De musicalopleidingen van de NME foundation geven op 23 april in het Haagse Koorenhuis hun geheimen prijs. Talenten maken kennis met de huidige deelnemers die zij herkennen van de kinderrollen die zij in diverse voorstellingen speelden.

De nieuwe talenten worden op 23 april door hen meegenomen achter de schermen, geven een inkijkje in het repetitieproces en laten bijzondere previews zien van wat er deze zomer in het Koorenhuis op de planken staat. Aanstormende talenten kunnen vanaf acht jaar oud al beginnen met trainingen in zang, dans en spel en zij kunnen doorleren tot en met de MBO vakopleiding DAPA.

Jong aanstormend talent, theaterliefhebbers en andere belangstellenden krijgen de kans om tijdens de Open Huis Dag van de NME foundation te zien waar de nieuwe generatie theatertalenten vandaan komt.

Eén van de voorgangers van de talenten is April Darby. Op dit moment is zij understudy van Rachel Marron in ‘The Bodyguard’ en in Dinner Show ‘Pandora’ te zien als leadzangeres. Ooit begon zij bij NME Kids on Tour, waarna zij doorstroomde naar de NME Junior Academie en afstudeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts.

Talenten van de NME foundation worden getraind in zang, dans en spel en werken met grote regelmaat mee aan producties zoals ‘The Sound of Music’, evenementen als het Televisie-Ring Gala, maar ook in de filmwereld waarbij zij meespeelden in ‘Pijnstillers’, een film van Carry Slee.

Talenten die de Open Huis Dag bezoeken hebben de exclusieve mogelijkheid om zich direct in te schrijven voor de audities op 4 juni. Met de voorinschrijving zijn zij verzekerd van een plek in de audities en zetten daarmee direct de eerste stap naar een plaats binnen één van de opleidingen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda