Xander de Buisonjé brengt tweede Hazes Herinnering uit op single

20 juni 2018, 22:09 - Redactie
Xander de Buisonjé brengt tweede Hazes Herinnering uit op single

Xander de Buisonjé is de tweede artiest die een Hazes Herinnering uitbrengt. Met de single De Nacht is Mijn Leven brengt Xander een ode aan Holland’s meest iconische zanger. Tijdens de Holland Zingt Hazes concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome heeft Xander dit lied reeds gezongen, met enthousiaste reacties tot gevolg. De single is nu te downloaden/streamen via de bekende kanalen.

Xander is na Danny de Munk, die vorige maand met Silver Metz de single Toe nou, kom weer huis uitbracht, de tweede zanger die een Hazes Herinnering uitbrengt. Een jaar lang, tot aan de Holland zingt Hazes concerten in 2019, wordt periodiek een Hazes Herinnering uitgebracht. Nederlandse artiesten halen hierin een persoonlijke herinnering aan de legendarische zanger op. Met als doel om een persoonlijk en muzikaal document te maken waarin nogmaals benadrukt wordt hoe uniek en tijdloos de muziek van de in 2004 overleden zanger nog altijd is.

"Ik heb André Hazes niet heel vaak ontmoet, maar de keren dat we elkaar zagen vond ik hem zo puur en eerlijk,’ laat Xander weten. ‘In een van de moeilijkste periodes uit mijn leven belde hij op om me een hart onder de riem te steken en nodigde hij me uit om in zijn show op te treden. Dat had hij niet hoeven doen. André was een echte Amsterdammer en kon het levenslied als geen ander zingen. Daarom is De nacht is mijn leven een van mijn favoriete liedjes."

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda