Woef Side Story vanaf december terug in de theaters

15 oktober 2017, 15:35 - Redactie
Woef Side Story vanaf december terug in de theaters

Vanaf eind december keert Woef Side Story van het Ro Theater weer terug in de Nederlandse theaters. De voorstelling was eerder te zien in het seizoen 2012/2013.

Woef Side Story is een hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden. Rashonden tegenover straathonden. Twee verliefde honden en ruziënde hondenrassen. Dat betekent veel bloed, zweet en uiteraard ook veel hondentranen.

Vergeleken met vijf jaar geleden is er bijna een volledig nieuwe cast voor de voorstelling. De cast bestaat uit: Kim van Zeben, Roel Dirven, Steyn de Leeuwe, Sylvia Poorta, Dick van den Toorn, Laus Steenbeeke, Desi van Doeveren, Martin Snip, Marius Mensink, Charlene Sancho, Daisy Hagendoorn en Danny Westerweel.

In 2012 speelde onder andere Elise Schaap, Alex Klaasen en Arjan Ederveen mee. Van de cast uit 2012 zijn alleen Martin Snip en Sylvia Poorta opnieuw te zien.

De première van Woef Side Story zal op zaterdag 23 december plaats gaan vinden in de Rotterdamse Schouwburg, daarna nog te zien tot en met 22 april 2018.

Première
22 december 2012
Dernière
22 april 2018
Producent
Theater Rotterdam
Meer over Woef Side StoryAnder nieuws over Woef Side Story
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda