Winterswijks Muziek Theater is op zoek naar mannen

22 oktober 2018, 13:42 - Redactie
Winterswijks Muziek Theater is op zoek naar mannen

Het Winterswijks Muziek Theater is op zoek naar mannen uit de regio Achterhoek die mee willen zingen, dansen en acteren bij dit actieve amateur muziektheater gezelschap. Geïnteresseerde mannen worden uitgenodigd voor de voorstelling van de musical Hair op zondagmiddag 25 november met een kijkje achter de schermen.

Van 22 tot en met 25 november staat het WMT in Theater De Storm met de musical Hair. Afdelingsvoorzitter Bas Coumans: "Voor een goede koorverdeling zijn wij op zoek naar tenoren, baritons en bassen. Geïnteresseerde mannen nodigen wij uit voor de voorstelling. Zij krijgen in de pauze een rondleiding achter de schermen. In de maand december mogen ze drie keer vrijblijvend mee repeteren om te kijken of het wat voor hen is. Wij repeteren iedere donderdag om 20.00 uur in De Klephoorn in Winterswijk.”

Het Winterswijks Muziek Theater bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden afkomstig uit de hele Achterhoek en soms van ver daar buiten. Bas: "Wij brengen jaarlijks een grote productie op de planken. Dit jaar is dat HAIR. In deze musical zitten ook een paar
mooie mannenrollen met nummers als ‘Hair’ en ‘I got life’. Verder hoor je ook mooie koorstukken zoals ‘Aquarius’ en Let the sun shine in."

Op de première wordt bekend gemaakt welke musical het WMT volgend jaar gaat doen. "Ook in deze productie is meer dan genoeg plek voor nieuwe mannen. Dus als heren besluiten lid te worden, dan kunnen ze in januari meedoen aan de audities."

Geïnteresseerde mannen kunnen voor aanmelding of verdere vragen contact opnemen via info@winmt.nl”, aldus Bas.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda