Winston Post als Jim in Soof de Musical

7 mei 2018, 16:55 - Redactie
Winston Post als Jim in Soof de Musical
Foto: Sebastien Galtier

Acteur en presentator Winston Post gaat de rol van Jim vertolken in Soof de musical. De voorstelling met Maike Boerdam als Soof, gaat 18 november in première in het Chassé Theater en is daarna in het hele land te zien.

Winston speelt de rol die in de film werd neergezet door Dan Karaty. Andere rollen zijn voor Noël van Santen, hij is te zien als Kasper, Soof’s moeder Hansje zal worden gespeeld door Juul Vrijdag. Julia Nauta kruipt in de rol van de oudste dochter Sascha.

Winston Post: "Het stond hoog op mijn bucketlist om het theater weer in te gaan. Soof is een heerlijk verhaal. En de musical bevat veel goede nieuwe theater-ingrediënten. Het publiek zit letterlijk in de keuken van Soof. De muziek is meer pop, van Peter Slager (Bløf), Ed Struijlaart en ook Claudia de Breij heeft een nummer geschreven. Kortom: fantastisch om mee te werken aan deze compleet nieuwe voorstelling."

Soof de musical, gebaseerd op de eerste film, was vorig theaterseizoen een maand lang te zien als proefvoorstelling. Op basis van de ervaringen van deze ‘testvoorstellingen’ naar Amerikaans model, en de input uit de publieksenquêtes voeren de schrijvers Roos Schlikker en Erris van Ginkel en de componisten momenteel de laatste veranderingen door in het script.

Regisseur Jos Thie begint in september met de repetities van de voorstelling waar een deel van het publiek op het toneel plaats neemt en ook daadwerkelijk proeft van de kookkunsten van Soof.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda