Win kaarten voor kerstmusical Oliver! in het Wilminktheater

28 november 2019, 18:44 - Redactie
Win kaarten voor kerstmusical Oliver! in het Wilminktheater

Het succes in 2018 maakte het meer dan duidelijk, Oliver! moest in 2019 wel terugkomen naar het theater. De kerstklassieker van Charles Dickens’ is terug in het Muziekcentrum in Enschede en wel in de speciaal omgebouwde Wilmersberg Zaal.

Oliver! neemt je mee in het ontroerende verhaal van een jongen die zich staande moet houden in een arme textielstad. Een verhaal over goed en slecht, arm en rijk, ellende en vriendschap. Een troostrijke geschiedenis over het wrede lot en… de vrije wil. Een eigenzinnige versie met veel humor en prachtige liedjes. Een voorstelling die vol zit met het gevoel van kerst.

Wij geven 2 x 2 kaarten weg voor Oliver!, twee kaarten op Facebook en twee kaarten op Instagram. De kaarten zijn voor een datum naar keuze, op basis van beschikbaarheid tussen 25 december en 29 december.

Hoe doe je mee?

Like onze pagina op Facebook en tag degene met wie jij graag naar Oliver! wilt in een reactie op het bericht bovenaan de pagina. Ditzelfde geldt voor Instagram, like ons account en tag degene met wie je naar de kerstmusical wilt.

Wij maken de winnaars bekend op zaterdag 30 november.

Première
21 december 2018
Dernière
29 december 2019
Meer over Oliver! Ander nieuws over Oliver!
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda