Win kaarten voor je musicalvereniging voor The Bridges of Madison County

14 maart 2017, 18:13 - Redactie
Win kaarten voor je musicalvereniging voor The Bridges of Madison County

Is het voor jullie musicalvereniging ook zo lastig om een uitje te plannen met zijn allen? Of zijn jullie gewoon toe aan een gezellige dag samen? Deze zomer zal The Bridges of Madison County te zien zijn in theater Het Zonnehuis in Amsterdam en jij kunt daar met je hele musicalvereniging bij zijn.

The Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca en de rondreizende fotograaf Robert. Het zet hun beider wereld volledig op zijn kop. De musical is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller én film met Clint Eastwood en Meryl Streep.

Voorstelling, workshop en meet en greet

Willen jullie ook naar The Bridges of Madison County? Doe mee aan de zangwedstrijd van OpusOne. De winnende vereniging krijgt een musical uitje ter waarde van 1000 euro: Op zondag 4 juni met de hele vereniging naar The Bridges of Madison County.

Voorafgaand aan de voorstelling vindt er een workshop plaats en om de dag af te sluiten ontmoet de winnende vereniging de cast na afloop van de voorstelling.

‘Jij en Ik’ is een liefdesduet uit de musical geschreven door Jason Robert Brown vertaald door Koen van Dijk. Het nummer werd in januari door René van Kooten en Lone van Roosendaal gezongen op het Musical Awards Gala. Nu is het jullie beurt.

Studeer het nummer in en maak een zo origineel mogelijk filmpje/geluidsopname van minimaal 30 seconden. Dit kan bijvoorbeeld een Lipdub zijn, een meerstemmige opname of een ander creatief idee. Maak er in elk geval je eigen versie van!

  • Meld je aan via info@opusone.nl vóór 1 april
  • Ontvang de bladmuziek en de orkestband
  • Neem het nummer op
  • Stuur je filmpje vóór 1 mei via WeTransfer of YouTube link naar info@opusone.nl

Voor meer informatie en voorwaarden kijk je op bridgesmusical.nl/zangwedstrijd/

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda