William Spaaij niet te zien op het toneel in 2019

1 januari 2019, 10:20 - Redactie
William Spaaij niet te zien op het toneel in 2019
Foto: Musicalweb

William Spaaij heeft besloten om in geheel 2019 niet het toneel op te gaan en zich enkel bezig te houden met regisseren. De 35-jarige acteur schrijft in een uitgebreid bericht op Facebook dat hij het afgelopen jaar veel over zichzelf heeft geleerd en veel heeft nagedacht over welke richting hij in wil met zijn carrière.

"Ik wil dit jaar gebruiken om mijzelf nog beter te leren kennen en vooral ook met momenten dus meer vrij te zijn", aldus William.

"Ik heb nu vijftien jaar lang achter elkaar in achttien musicals gespeeld. De druk om continu te presteren als acteur en in de schijnwerpers te staan is even goed geweest voor nu. In 2019 wil ik me nog verder ontwikkelen met wie ik ben als mens en ben ik nieuwsgierig wat er op mijn pad komt als ik eens even niet avond aan avond op de planken sta."

In maart begint William met de regie van de musical Stil in mij en in het tweede deel van het seizoen gaat hij nog een andere musical regisseren. "Door deze fantastische kansen is mijn ware geluksmotor weer gaan lopen. Regisseren geeft mij een nog completer gevoel dan zelf spelen. Het echt samen creëren is iets waar ik uitermate gelukkig van word en ik kan niet wachten om mijn eerste regies de wereld in te gooien."

William Spaaij is nog wel te zien tot en met 13 januari Was getekend, Annie M.G. Schmidt in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Bron: NU.nl

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda