William Spaaij als Vince Fontaine in Grease de Musical

22 november 2022, 20:38 - Redactie
William Spaaij als Vince Fontaine in Grease de Musical
Foto: Musicalweb.nl

William Spaaij zal de rol van Vince Fontaine in Grease gaan vertolken. Voor William is het een terugkeer in Grease, in 2006 vertolkte hij de rol van Kenickie in de musical. Toen speelde Jim Bakkum en Bettina Holwerda de hoofdrollen. William was recent nog te zien in de musical Falsettos van OpusOne en eerder dit jaar speelde hij in Dagboek van een Herdershond.

De musical van de hit-film was 25 jaar geleden voor het eerst in Nederland te zien en keert volgend jaar terug met een nieuwe cast en hoofdrolspelers. Op woensdagochtend 23 november zal de rest van de hoofdcast en een gedeelte van het ensemble bekend worden gemaakt, dit met uitzondering van de acteur en actrice die Danny en Sandy gaan spelen. De twee hoofdrolspelers zullen gezocht gaan worden in een nieuwe editie van het programma Op zoek naar… van AVROTROS. Op zoek naar... is vanaf vrijdag 23 december om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Albert Verlinde maakt de voorstelling met Senf Theaterproducties en Jaco Kaasschieter. Het is voor Albert de derde keer dat hij deze legendarische musical op de planken brengt. Grease zal vanaf volgend voorjaar te zien zijn in een groot aantal theaters.

Première
3 april 2023
Dernière
29 oktober 2023
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Grease (2023)Ander nieuws over Grease (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda