Willemijn Verkaik te gast bij André Kuipers in de Ziggo Dome

19 juni 2018, 20:54 - Redactie
Willemijn Verkaik te gast bij André Kuipers in de Ziggo Dome

Na de succesvolle eerste editie van SpaceXperience-LIVE in de Ziggo Dome, komt André Kuipers op zaterdag 3 november terug met een nieuw, spectaculair ruimteavontuur met als gast Willemijn Verkaik. In SpaceXperience – Into the Future LIVE neemt de astronaut het publiek mee op ruimtereis naar de toekomst. Hij krijgt daarbij hulp van een wel heel bijzondere gastartiest, een echte high-tech robot met menselijke trekjes.

André Kuipers: "Mensen gaan een spectaculaire toekomst tegemoet. Technische mogelijkheden zullen ons versteld doen staan en gaan ons helpen bij het vinden van oplossingen voor uitdagingen waar we nu tegenaan lopen. Ik ga het publiek meenemen op een bijzondere reis naar onbekende werelden. Dat ik hierbij hulp krijg van een sympathieke robot-collega is fantastisch."

Willemijn Verkaik zal voor de tweede keer haar hoogste lied zingen voor André Kuipers. In 2012 zong ze het nummer Ik Lach om Zwaartekracht uit de musical Wicked tijdens de Nationale Ontvangst voor André Kuipers in Noordwijk. Op 3 november betreedt ze het SpaceXperience podium in de Ziggo Dome waar ze het nummer op een adembenemende manier ten gehore zal brengen.

Ook dit keer zal André Kuipers op zaterdag 3 november 3 shows geven. Kaarten voor de middagshow zijn uitverkocht en er zijn nog enkele kaarten voor de avondshow. Vanwege dit succes is er een extra show in de ochtend toegevoegd.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda