Willemijn Verkaik reikt Amateur Musical Award uit

schedule3 oktober 2016, 16:59 - Redactie
Willemijn Verkaik reikt Amateur Musical Award uit

Willemijn Verkaik zal op maandag 24 oktober op het Amateur Musical Awards Gala in het DeLaMar Theater ook een award gaan uitreiken, het gaat om de award voor beste mannelijke hoofdrol. Willemijn sluit zich aan bij een tal van prominenten die deze avond de musicalamateurs in het zonnetje zullen zetten. Naast Willemijn reiken onder andere ook Paul de Leeuw, Pia Douwes, Renée van Wegberg, Tony Neef, Barrie Stevens, Ruth Jacott en Marjolijn Touw een award uit aan één van de winnaars.

Het gala wordt live uitgezonden op RTV Noord Holland, maar de organisatie geeft alle betrokkenen en fans ook de gelegenheid om live bij het gala aanwezig te zijn. Het DeLaMar heeft naast de reeds uitverkochte Wim Sonneveldzaal tevens de Mary Dresselhuyszaal geopend voor publiek, waar men het gala samen met de genomineerden op groot scherm live kunnen volgen. Deze zogenaamde Experience Tickets zijn voor €15,- per persoon te koop op de website van het DeLaMar.

De presentatie deze avond ligt in handen van theaterdier Erik Brey.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Awards Gala
Locatie: RAI Theater
Datum: 22-01-2020
keyboard_arrow_rightVolledige agenda