Whitney – Queen Of The Night op 13 februari in Kursaal Oostende

18 januari 2016, 12:02 - Redactie
Whitney – Queen Of The Night op 13 februari in Kursaal Oostende

I will always love you... Iconische woorden van Whitney Houston die je ongetwijfeld zult horen met valentijn. Misschien zelfs tweemaal. Eén keer door je partner, en een tweede keer tijdens een spectaculaire show vol verrassingen in het Kursaal van Oostende. Romantische nummers zoals 'I have nothing' en 'My love is your love' bewijzen meteen dat Whitney de liefde als geen ander kon beschrijven en bezingen.

Een stem als geen ander, daar stond Whitney Houston om bekend. Hetzelfde kan gezegd worden over Rebecca Freckleton, de rijzende ster van het Londense theaterdistrict West End. Producer Paul Roberts zag haar dan ook als de perfecte kandidaat om gestalte te geven aan Whitney in een gloednieuwe theatershow.

Een team van getalenteerde muzikanten en zangeressen weet je te betoveren met nummers die ondertussen een ereplaats hebben verdiend in de muziekgeschiedenis. Dramatische ballades zoals 'I Will Always Love You' worden afgewisseld met vrolijke nummers zoals 'I Wanna Dance with Somebody' tijdens deze grootste show.

Whitney - Queen Of The Night is op 13 februari te zien in het Kursaal Oostende.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda