Westend Junior brengt jong talent met musical Annie

17 mei 2016, 11:52 - Redactie
Westend Junior brengt jong talent met musical Annie

De junioren van musicalvereniging Westend kunnen niet wachten om de musical Annie, waar de afgelopen maanden hard voor gerepeteerd is, te gaan opvoeren.

Westend Junior haalt Annie in deze versie naar onze tijd. Een moderne, stoere meid die, net als haar vriendjes en vriendinnetjes die samen met haar in het weeshuis wonen, droomt van een leven in een gezin. Haar ouders hebben immers gezegd haar snel weer op te komen halen. Wanneer de rijke meneer Warbucks dan besluit dat het goed is voor zijn imago om tijdelijk een wees(jongen) onder zijn hoede te nemen, en zijn Personal Assistant Grace terug komt met Annie, begint het avontuur pas echt.

Met Westend Jr. probeert Westend niet alleen de jeugd de kans te geven om hun talenten op het toneel te ontwikkelen. Volwassen leden van Westend krijgen namelijk ook de kans zich te ontwikkelen op andere gebieden van het musicalvak. Zo maken Jordy Tromp (22) uit Spierdijk en Marleen Schrandt (17) uit Hoorn deel uit van het artistiek team dat, onder leiding van regisseur Ineke de Geus en met Rik Adema als muzikaal leider, verantwoordelijk is voor het tot stand komen van Annie.

Annie van Westend Junior is te zien op 28 mei (19.15 uur) en 29 mei (14.15 uur) in Wijkcentrum de Huesmolen in Hoorn.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda