Wegens groot succes: Winterconcert 2018 van Miriam Venema & Friends

18 januari 2018, 21:38 - Redactie
Wegens groot succes: Winterconcert 2018 van Miriam Venema & Friends

Diverse musicalperformers bundelen hun krachten en brengen een ongedwongen muzikale avond op een sfeervolle locatie. Na drie uitverkochte edities in 2015, 2016 en 2017 komt Miriam Venema op verzoek terug met een nieuw Winterconcert.

Op 26 februari in Zwolle en 5 maart in Amsterdam brengt Miriam Venema, bekend van o.a. Soldaat van Oranje, Love Story en War Horse opnieuw een avondvullend sit-back-and-relax optreden met vijf vocalisten uit het culturele werkveld. De vocalisten zijn: Christanne de Bruijn, Eline Selie, Rafaël van der Maarel, Pieter van Nieuwenhuyze en Jeffrey Italiaander.

In afwisselende samenstelling wordt er bekend en onbekend repertoire gezongen van (Nederlandse) pop tot country en van romantische ballads tot betekenisvolle musicalsongs. Onder andere The Beatles, Racoon en twee nummers uit de musical Songs for a New World maken onderdeel uit van de setlist. Uiteraard worden de vocalisten begeleid door een live band, die bestaat uit Hilmar Leujes, Ruud Jan Bos (gitaar) en Bennie Top (slagwerk).

De winterconcerten vinden plaats op bijzondere, sfeervolle locaties waar een intieme setting gecreëerd wordt. In Zwolle vindt het Winterconcert 2018 plaats in het Theehuis van de Agnietenberg: een karakteristieke zaal in boerderijstijl met openhaard.

Het Noorderlicht Café in Amsterdam-Noord biedt niet alleen een mooi uitzicht, maar tevens de mogelijkheid om voorafgaand aan het concert een hapje te eten en daarbij gebruik te maken van een speciale combinatie-deal.

Voor beide locaties geldt een beperkt aantal plaatsen. Voor meer informatie en tickets kijk op miriamvenema.nl.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda