Waterleiding scheurt tijdens uitvoering Titanic, publiek kletsnat

26 augustus 2019, 22:05 - Redactie
Waterleiding scheurt tijdens uitvoering Titanic, publiek kletsnat

Voor enkele toeschouwers van de openluchtmusical Titanic aan het Donkmeer in Berlare liep zondagavond uit op een bijzondere ervaring. Eén van de waterleidingen voor de tribune scheurde, de toeschouwers op de eerste drie rijen werden daardoor kletsnat.

Het incident deed zich voor op het einde van de musical, tijdens het zinken van de Titanic. Op dat moment tijdens de voorstelling spuit er water onder hoge druk uit buizen, om zo een watergordijn te creëren over de volledige breedte van het podium.

Maar plots scheurde 1 van de waterleidingen en al het water kwam op de toeschouwers op de eerste rijen terecht. "Die mensen waren echt kletsnat. Het was precies alsof ze in een zwembad waren gesprongen. Sommigen waren erg boos en zijn meteen vertrokken. Anderen konden er wel mee lachen en zeiden dat ze het zinken van de Titanic nu echt meegemaakt hadden."

De natte toeschouwers werden opgevangen door de organisatie en het Rode Kruis. Ze kregen handdoeken, droge kleren, een thermisch deken en koffie.

Bron: VRT.be

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda