Waardenberg en De Jong & dames Toren C naar DeLaMar Theater

9 november 2017, 13:23 - Redactie
Waardenberg en De Jong & dames Toren C naar DeLaMar Theater
Foto: Ruud Baan

Goed nieuws voor Amsterdamse liefhebbers van cabaret en absurdistische komedie. De jubileumvoorstelling van het Luxor Theater Rotterdam zal wegens succes ook te zien zijn in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

De kaarten voor de voorstellingen in het Luxor Theater gaan hard en buiten Rotterdam is deze gelegenheidsvoorstelling alleen in Amsterdam te zien. De Rotterdamse Waardenberg en De Jong speelden al een thuiswedstrijd maar nu kunnen ook de dames van Toren C tijdens de succesverlening schitteren in eigen stad.

Margreet Wieringa, directeur van het DeLaMar Theater over Waardenberg en De Jong & dames Toren C: "Waardenberg en De Jong zijn een begrip in theaterland en een heel groot publiek zal enorm verheugd zijn dat zij nu na jaren weer met nieuw werk komen. Tel daar het talent van de dames van de immens populaire TV-serie Toren C bij op en het kan niet anders of dit wordt een voorstelling die je moet zien."

Cabaretiers Martin van Waardenberg en Wilfried de Jong werken voor deze speciale gelegenheid na jaren weer samen. Maike Meijer en Margôt Ros, bekend als het duo uit de VPRO-serie Toren C, staan voor het eerst samen in het theater. Wat deze twee uitgesproken duo’s bindt is hun gemeenschappelijke gevoel voor humor.

Te zien in het DeLaMar Theater van 23 januari tot en met 4 februari.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda