A Tribute to Cliff & The Shadows te zien vanaf 8 november

19 oktober 2016, 20:58 - Redactie
A Tribute to Cliff & The Shadows te zien vanaf 8 november

Een eerbetoon aan een van de grootste Britse artiesten van de afgelopen decennia. Dat is wat het publiek te zien zal krijgen bij het theaterconcert A Tribute to Cliff & The Shadows. Zanger Jimmy Jermain komt samen met de bandleden van The Rapiers naar de Nederlandse theaters voor een avond vol swingende muziek van Cliff Richard en zijn band.

Tijdens dit theaterconcert komen wereldhits als Living Doll, The Young Ones, Do You Wanna Dance en Lucky voorbij en het belooft een ultieme avond voor liefhebbers van jaren ‘50 en ‘60 muziek te worden.

De zanger en zijn band, Cliff & The Shadows, zijn niet weg te denken uit de muzikale jaren ‘50 en ‘60. Jimmy Jermain, die in de huid kruipt van Cliff Richard, staat internationaal bekend als dé look-a-like én sound-a-like van de legende. De muzikale begeleiding is in handen van de band The Rapiers.

Met authentieke versterkers, microfoonstandaards en kleding brengt A Tribute to Cliff & The Shadows een swingende show en hét eerbetoon aan deze legendarische zanger en zijn indrukwekkende band.

A Tribute to Cliff & The Shadows is van 8 november tot en met 3 december te zien in verschillende theaters in Nederland. Meer informatie en de volledige speellijst zijn te vinden op www.wereldtheater.com.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda