Vrolijke Sinterklaasmusical in Theater Hof 88 in Almelo

25 november 2022, 11:41 - Redactie
Vrolijke Sinterklaasmusical in Theater Hof 88 in Almelo

Dit jaar treedt muziektheater Servus weer op met een vrolijke sinterklaasmusical. Het is een spannend verhaal van zo’n 45 minuten met veel liedjes en leuke dansjes waar jong en oud van kunnen genieten. De openbare voorstelling is op zondag 4 december a.s. om 13:00 uur in Theater Hof 88 in Almelo.

In de speelgoedfabriek komen de verlanglijstjes binnen per post, maar ook steeds vaker via social media. Hoofdpiet en de twee technici uit de fabriek zijn hopeloos ouderwets en vinden dit maar niks. ‘TikTok? Instagram? Wat moeten we daarmee?’ Maar als alleen de verlanglijstjes per post worden behandeld, krijgen niet alle kinderen cadeautjes… Gaan ze uiteindelijk met hun tijd mee of blijven ze volhouden?

Vanaf 2007 verzorgt Muziektheater Servus uit Almelo voor personeelsverenigingen van diverse bedrijven en organisaties de Sinterklaasmusical. Tijdens de coronatijd kon deze musical twee jaar lang niet doorgaan. Wel bood de vereniging alternatieven, zoals een ‘drive through’-versie (met voldoende afstand). Dit jaar is er dus wel weer een volledige sinterklaasmusical op locatie(s).

Een cast van 15 personen treedt negen keer op in Almelo, Borne, Den Ham en Haarle. Net als een paar jaar geleden is Sinterklaasmusical dit jaar voor iedereen in het theater te zien.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda