Vrolijke Sinterklaasmusical in Theater Hof 88 in Almelo

24 november 2019, 11:02 - Redactie
Vrolijke Sinterklaasmusical in Theater Hof 88 in Almelo

Ook dit jaar treedt muziektheater Servus weer op met een vrolijke sinterklaasmusical. Het is een spannend verhaal van zo’n 45 minuten met veel liedjes en leuke dansjes waar jong en oud van kunnen genieten. De openbare voorstellingen zijn op zondag 1 december om 12:30 en 14:30 uur in Theater Hof 88 in Almelo.

Twee Pieten op leeftijd mogen nog één keer mee met de stoomboot. Ze zijn gek op de danspieten en houden erg van ouderwetse Sinterklaasliedjes. Ze kunnen het dak niet meer op, lopen allebei met een rollator en zijn een beetje vergeetachtig. Gelukkig kunnen ze heel goed cadeautjes inpakken. Als ze per ongeluk ook het Grote Boek van Sinterklaas inpakken, is iedereen in alle staten: het is een enorm probleem…Wie heeft het boek het laatst gezien? Waar is het nu en…komt het nog wel goed?

Vanaf 2007 verzorgt Muziektheater Servus uit Almelo voor personeelsverenigingen van diverse bedrijven en organisaties de Sinterklaasmusical. Dit jaar zijn er 12 optredens in Albergen, Almelo, Borne, Hellendoorn en Hengelo waar Sinterklaas en zo’n 20 Pieten te zien zijn. Voor het eerst is de Sinterklaasmusical dit jaar voor iedereen in het theater te zien.

Muziektheater Servus bestaat sinds 1985 en telt ruim 100 leden. Ieder jaar treedt de vereniging diverse keren op. Op 12 en 13 juni 2020 vertolkt de vereniging in het Theaterhotel Almelo de musical The Addams Family.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda