Voorstellingen Murder Ballad begin mei geannuleerd

14 april 2021, 16:42 - Redactie
Voorstellingen Murder Ballad begin mei geannuleerd

De voorstellingen van Murder Ballad op 6, 7 en 8 mei kunnen helaas niet doorgaan naar aanleiding van het aangekondigde openingsplan zo laat producent STENT Producties weten. Vooralsnog zal 18 mei het eerstvolgende moment zijn waarop Murder Ballad te zien zal zijn. Mits de hoogte van de besmettingen het toe zal laten en we tijdig middels het huidige stappenplan zullen versoepelen.

Bezoekers die kaarten hebben voor één van de zes shows die begin mei gepland stonden krijgen automatisch bericht vanuit het theater.

Murder Ballad vertelt het verhaal van Sara een jonge twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam van vroeger tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

De voorstelling met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal vooralsnog dan tot en met eind juni te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Première
12 oktober 2020
Dernière
28 juni 2021
Producent
STENT
Meer over Murder Ballad Ander nieuws over Murder Ballad
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda