Volledige hoofdcast Sneeuwwitje gepresenteerd in Plopsaland

12 maart 2024, 15:48 - Redactie
Volledige hoofdcast Sneeuwwitje gepresenteerd in Plopsaland

Met veel enthousiasme onthulde Studio 100 vandaag de volledige hoofdcast van de sprookjesmusical Sneeuwwitje. De rol van lakei zal vertolkt worden door Manu Van Acker die hiermee zijn musicaldebuut maakt. De zeven dwergen zullen gespeeld worden door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk. Eerder werd al bekendgemaakt dat de titelrol gespeeld zal worden door Ianthe Tavernier met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins. De rol van de boze koningin zal afwisselend ingevuld worden door Karen Damen en Ruth Beeckmans.

Gert Verhulst: "We brengen het tijdloze sprookje Sneeuwwitje tot leven met een cast die even betoverend is als het verhaal zelf. We nodigen jong en oud uit om deze zomer in Plopsaland De Panne de magie, muziek, en onvergetelijke momenten samen met ons te beleven."

Sneeuwwitje zal vanaf 2 juli gedurende de hele zomer exclusief te zien zijn in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Bovendien is een bezoek aan deze magische voorstelling inbegrepen voor alle gasten die tijdens deze zomer in het Plopsa Hotel verblijven.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda